cirugía airdental clinica Barcelona

Cirurgia Oral i Maxil·lofacial

La Cirurgia Orali Maxil·lofacial és l’especialitat mèdica que inclou el diagnòstic i tractament quirúrgic de les malalties, traumatismes i malformacions que involucren els aspectes funcionals i estètics dels teixits durs i tous del cap, boca, dents, genives, mandíbula, maxil·lar i coll.

Tractaments especialitzats en cirurgia oral

La cirurgia oral té al seu càrrec tots els actes quirúrgics relacionats amb les extraccions de dents que presenten impossibilitat de manteniment en la cavitat oral, en particular dents amb lesions de càries molt extenses i no restaurables, dents sense suport ossi, dents incloses, entre altres. També l’abast de la cirurgia oral inclou fer el diagnòstic precoç de lesions de la regió del cap i del coll, com a tumors i quistos, que tinguin relació directa o indirecta amb les estructures orals, així com la biòpsia d’algunes d’aquestes lesions i d’unes altres que afecten les mucoses.

cirugía-airdental-clinica-barcelona
Implantes-airdental-clinica-barcelona

Àmbit de la Cirurgia Oral

També pot ser definida com l’especialitat mèdic-quirúrgica que s’ocupa de la prevenció, estudi, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les patologies bucals i facials, així com de les estructures cervicals relacionades directament o indirectament amb aquesta. Es podria definir al cirurgià maxil·lofacial com el cirurgià de cap i coll, amb una formació extensa i específica en la cara, no limitant-se a l’estètica o reconstrucció.

Tractaments Quirúrgics en Odontologia

Existeixen en moltes afeccions produïdes en la boca que requereixen intervencions quirúrgiques per al seu tractament. Algunes d’aquestes intervencions són l’extracció de cordals (queixals del judici), resecció de frens, allargament de corona, empelts de teixit biològic, etc…

En Airdental disposem d’un equip amb àmplia experiència en cirurgia oral, que ha participat en multitud de casos on és necessària la participació d’un cirurgià.

AIRDENTAL

Demana la teva cita

Vols gaudir d’un somriure saludable? Fes la teva reserva ara! En Airdental ens preocupem per la teva salut dental i per això t’oferim la primera visita gratuïta. El nostre equip de professionals està a la teva disposició per a assessorar-te i resoldre tots els teus dubtes. Contacta’ns ara i comença a cuidar del teu somriure!

Horaris

De Dilluns a Divendres de 9:00h – 20:00h

Airdental nuestras especialidades

Pide tu cita ahora

AIRDENTAL

¿Quieres disfrutar de una sonrisa saludable? ¡Haz tu reserva ahora! En Airdental nos preocupamos por tu salud dental y por ello te ofrecemos la primera visita gratuita.

Los datos personales facilitados voluntariamente, a través del presente formulario web serán tratados, por Airdental como responsable del tratamiento, con la finalidad de atender su solicitud, consulta, queja o sugerencia, sin que se produzcan comunicaciones o cesiones de datos y conservados durante los plazos necesarios para atender su solicitud. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación o supresión de sus datos, dirigiéndose info@airdental.es

Demana la teva cita ara

AIRDENTAL

Vols gaudir d’un somriure saludable? Fes la teva reserva ara! En Airdental ens preocupem per la teva salut dental i per això t’oferim la primera visita gratuïta.

Les dades personals facilitades voluntàriament, a través del present formulari web seran tractats, per Airdental com a responsable del tractament, amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, consulta, queixa o suggeriment, sense que es produeixin comunicacions o cessions de dades i conservats durant els terminis necessaris per a atendre la seva sol·licitud. Pot exercir els drets d’accés, rectificació o supressió de les seves dades, dirigint-se info@airdental.es