EL NOSTRE EQUIP

Coneix als nostres especialistes

El nostre equip de dentistes està format per professionals experimentats amb més de 20 anys d’exercici professional i en contínua formació i actualització de les tècniques més capdavanteres en odontologia. Estem compromesos a oferir una atenció dental de la més alta qualitat en un ambient acollidor i relaxant, prioritzant les necessitats del pacient i el tracte humà i pròxim.

Airdental Equipo equipo de dentistas está formado por profesionales experimentados con más de 20 años de ejercicio profesional

DOCTORS

Especialista Periodòncia / Implants

Odontologia conservadora i Teràpia Neural

Especialista Endodòncia

Especialista Estètica / Restauradora

Fisioterapeuta

Conservador / protesi

AUXILIARS

Higienista Bucodental

Higienista Bucodental

Higienista Bucodental

SERVEIS

Les nostres Especialitats

Oferim tractaments dentals, incloent-hi implants, ortodòncia, estètica dental i cirurgia, amb tecnologia avançada i enfocament mínimament invasiu. També brindem solucions dentals assequibles i adaptades a cada pacient.

Solucions protètiques duradores i de qualitat

Tractaments personalitzats d’alineació dental

Restauracions dentals adaptades i duradores

Solucions protètiques duradores i de qualitat

Solucions protètiques duradores i de qualitat

Solucions protètiques duradores i de qualitat

AIRDENTAL

Demana la teva cita

Vols gaudir d’un somriure saludable? Fes la teva reserva ara! En Airdental ens preocupem per la teva salut dental i per això t’oferim la primera visita gratuïta. El nostre equip de professionals està a la teva disposició per a assessorar-te i resoldre tots els teus dubtes. Contacta’ns ara i comença a cuidar del teu somriure!

Horaris

De Dilluns a Divendres de 9:00h – 20:00h

Airdental nuestras especialidades

Pide tu cita ahora

AIRDENTAL

¿Quieres disfrutar de una sonrisa saludable? ¡Haz tu reserva ahora! En Airdental nos preocupamos por tu salud dental y por ello te ofrecemos la primera visita gratuita.

Los datos personales facilitados voluntariamente, a través del presente formulario web serán tratados, por Airdental como responsable del tratamiento, con la finalidad de atender su solicitud, consulta, queja o sugerencia, sin que se produzcan comunicaciones o cesiones de datos y conservados durante los plazos necesarios para atender su solicitud. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación o supresión de sus datos, dirigiéndose info@airdental.es

Demana la teva cita ara

AIRDENTAL

Vols gaudir d’un somriure saludable? Fes la teva reserva ara! En Airdental ens preocupem per la teva salut dental i per això t’oferim la primera visita gratuïta.

Les dades personals facilitades voluntàriament, a través del present formulari web seran tractats, per Airdental com a responsable del tractament, amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, consulta, queixa o suggeriment, sense que es produeixin comunicacions o cessions de dades i conservats durant els terminis necessaris per a atendre la seva sol·licitud. Pot exercir els drets d’accés, rectificació o supressió de les seves dades, dirigint-se info@airdental.es